Tanssi & ryhmäliikunta

Tanssi- ja ryhmäliikuntatunneilla kohtaavat hauskanpito ja liikkunnallinen hyöty mitä parhaimmalla tavalla! Toiveiden mukaan suunniteltu tunti sopii mainiosti niin yrityksen virkistyspäivän kruunuksi kuin polttariporukan hauskimmaksi ohjelmanumeroksi.

Ohjaajana ja esiintyjänä toimii Scandinavian Hunkseistakin tuttu, Personal Trainer Ville Erola. Persoonallisen ohjaustyylini vuoksi Ville lupaa tuoda tunnille mukanansa aina ripauksen ekstraa. Mukana tulevat erinomaiset PA-äänentoistolaitteet sekä headset-mikki, joten tunnit voidaan sopimuksen mukaan järjestää missä vain sähkövirtaa piisaa. Ota yhteyttä, niin kartoitamme yhdessä unohtumattoman kokonaisuuden.

Zumba

Karibian auringon alta Suomeen rantautunut Zumba on takuuvarma piristysruiske mihin tahansa tilaisuuteen. Latinalaistansseista koostuva aerobinen fittnes-ohjelma tarjoaa mielelle ja keholle riemua joka ikisellä askeleella. Hymy on taattu vaikkei aurinko paistaisikaan!

Dance-Aerobic

Vauhdikas, energinen ja liikkuva tunti. Kaiuttimista soi tämän hetken kuumimmat hitit, nupit kohti itää käännettynä totta kai! Tunnilla yhdistyvät aerobicin lihaskuntoliikkeet ja näyttävät tanssimuuvit. Näitä onkin suositeltavaa kokeilla myös diskopallon alla.

Countrytanssi

Hyvä boogie – eikä muuta tarvita! Tunnilla otetaan haltuun näyttäviä koreografioita yhden seinän(rivin) countrysta aina neljän seinän rivitanssiin asti. Luvassa raikas tuulahdus romanttisesta lännestä, ei siis muuta kuin bootsit jalkaan ja stetsoni päähän.

Mahtava piriste esim. synttäreille, polttareille, yritys-tapahtumiin, pikkuojouluihin, bileisiin, yökerhoihin, baareihin, liikuntatapahtumiin, teemailtoihin...

Esimerkkipaketti:
- Paketti sisältää Zumba ja / tai Country tanssiopetusta.
- Tanssiopetuksen kesto ryhmälle 30-45min. Sis. 2-3 helpohkoa Country tanssiopetusta sekä 1 helpohko Zumba opetus.
- Tarjoushinta: 290€.
- Km/korvaus on 0,70€/km, alkaen Helsingistä.


Varaukset ja kyselyt:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

zumba tanssiopetustaSeuraa ja tykkää:

pikkuinen instaextreme_toys

Extreme Toys Oy
Helsinki
joel@extremetoys.fi
Y: 2272802-7

HUOLLOT, VARAOSAT JA KORJAUKSET
Seppo Laukkanen
seppo@extremetoys.fi
044-241 1780

HENKILÖ- JA YRITYSASIAKKAAT
info@extremetoys.fi
044-241 1780

FESTARIT, MESSUT JA MARKKINOINTI
Juha Pakkanen
juha@extremetoys.fi
040-778 4614